Українська Громада

G78

Young Hero
Writers Guild
Level 1
Reaction score
385
“Українська спільнота для обміну ідеями, порадами та пошуку товаришів для спільних ігор.”

Bітаю! Випадково натрапив на цей тред, оце так несподіванка.
Привіт , тут є люди с України .
Але мало хто заходить в тематику «Non-English» 😂

Привчаю дітей до консолей NES і SNES, шукаю кооперативні ігри і мультиплейер хаки що підтиримуюють мультитап саме на 3 і більше гравців.
Хотілося б показати малим що існують ігри українською але поки єдине що знайшлося це ромхак восьмибітних «танчиків» aka Battle City. Нажаль тут подібного немає.

Ну з ретро ігор дуже рідко є українська(
Випадково зустріти можливо рум хаки але вже краще англійською мовою як планувавсь розробниками .
Тим паче я в дитинстві вчив англійську з ігор PS1 ✌🏻

Last edited:
У мене було в дитинстві звідкись пару картриджів де все виключно ієрогліфами. Скільки часу було згаяно, та рівень що японської що англійської тоді так і залишився приблизно ніяким =)

Часи змінюються, от знайшовся архів ромів на NES/Famicom, десь з півсотні класичних ігор, українською. Воно виглядає дуже навіть прикольно, особливо коли вмикати рідною якусь гру, яка 30 років тому була тільки незрозумілими карлючками.

Але мені треба саме multitap, грати одночасно гуртом на дивані - оце саме воно. Шкода що таких ігор взагалі було дуже мало, та й в основному то спортивні.

У мене було в дитинстві звідкись пару картриджів де все виключно ієрогліфами. Скільки часу було згаяно, та рівень що японської що англійської тоді так і залишився приблизно ніяким =)

Часи змінюються, от знайшовся архів ромів на NES/Famicom, десь з півсотні класичних ігор, українською. Воно виглядає дуже навіть прикольно, особливо коли вмикати рідною якусь гру, яка 30 років тому була тільки незрозумілими карлючками.

Але мені треба саме multitap, грати одночасно гуртом на дивані - оце саме воно. Шкода що таких ігор взагалі було дуже мало, та й в основному то спортивні.
а скинь будь-ласка направлення на роми українською .)
І подивись multitap на ZenMarket в Японии від Famicom , я зараз тільки там замовляю те що потрібно для колекції

Перекладів різних багато на торрент Толоці https://toloka.to/.
Реєструєсся і заходиш в розділ консольних та мобільних ігор. Там навіть є Silent Hill, Fire Emblem!

Щодо мультитапу, я на емуляторах виключно. Воно зараз набагато зручніше, і контролери підключай які хочеш, сейвстейти, оце все. Залізяки не колекціоную, нема де складати.

Шукати мультиплеєрні ігри виявляється досить проблематично, в основному на сайтах нема фільтрів, а ще часто інформація не вірна. В дитинстві вибору не сильно було, то й не знаю тих назв. Доводиться перебирати десь на фандомі і блогах, у вікіпедії виявилось далеко не все, особливо що стосується хаків та того що виходило лише в Японії.

Last edited:

Users who are viewing this thread

Connect with us

Latest Threads

the issue with status skills in JRPGs

alright folks, ive got a bone to pick with jrpg developers, and it all hinges on one thing...
Read more

Stupid Mario Brothers

Has anyone else watched this YouTube show, which consists of 75 short episodes over 5 seasons...
Read more

Recent revelations new to only you

Apologies if there's a similar topic already.

What's something that you recently discovered and...
Read more

Perfect Dark

FPS by Rare for N64
perfect dark.jpg

GoldenEye007 was a great game for Nintendo but Perfect Dark is...
Read more

Gaming Culture Shock

Have you experiencing a "culture shock" in gaming?like games that were popular only in your...
Read more

Online statistics

Members online
129
Guests online
239
Total visitors
368

Forum statistics

Threads
3,619
Members