Українська Громада

G78

New Challenger
gem
Writers Guild
Reaction score
355
“Українська спільнота для обміну ідеями, порадами та пошуку товаришів для спільних ігор.”

Bітаю! Випадково натрапив на цей тред, оце так несподіванка.
Привіт , тут є люди с України .
Але мало хто заходить в тематику «Non-English» 😂

Привчаю дітей до консолей NES і SNES, шукаю кооперативні ігри і мультиплейер хаки що підтиримуюють мультитап саме на 3 і більше гравців.
Хотілося б показати малим що існують ігри українською але поки єдине що знайшлося це ромхак восьмибітних «танчиків» aka Battle City. Нажаль тут подібного немає.

Ну з ретро ігор дуже рідко є українська(
Випадково зустріти можливо рум хаки але вже краще англійською мовою як планувавсь розробниками .
Тим паче я в дитинстві вчив англійську з ігор PS1 ✌🏻

Last edited:
У мене було в дитинстві звідкись пару картриджів де все виключно ієрогліфами. Скільки часу було згаяно, та рівень що японської що англійської тоді так і залишився приблизно ніяким =)

Часи змінюються, от знайшовся архів ромів на NES/Famicom, десь з півсотні класичних ігор, українською. Воно виглядає дуже навіть прикольно, особливо коли вмикати рідною якусь гру, яка 30 років тому була тільки незрозумілими карлючками.

Але мені треба саме multitap, грати одночасно гуртом на дивані - оце саме воно. Шкода що таких ігор взагалі було дуже мало, та й в основному то спортивні.

У мене було в дитинстві звідкись пару картриджів де все виключно ієрогліфами. Скільки часу було згаяно, та рівень що японської що англійської тоді так і залишився приблизно ніяким =)

Часи змінюються, от знайшовся архів ромів на NES/Famicom, десь з півсотні класичних ігор, українською. Воно виглядає дуже навіть прикольно, особливо коли вмикати рідною якусь гру, яка 30 років тому була тільки незрозумілими карлючками.

Але мені треба саме multitap, грати одночасно гуртом на дивані - оце саме воно. Шкода що таких ігор взагалі було дуже мало, та й в основному то спортивні.
а скинь будь-ласка направлення на роми українською .)
І подивись multitap на ZenMarket в Японии від Famicom , я зараз тільки там замовляю те що потрібно для колекції

Перекладів різних багато на торрент Толоці https://toloka.to/.
Реєструєсся і заходиш в розділ консольних та мобільних ігор. Там навіть є Silent Hill, Fire Emblem!

Щодо мультитапу, я на емуляторах виключно. Воно зараз набагато зручніше, і контролери підключай які хочеш, сейвстейти, оце все. Залізяки не колекціоную, нема де складати.

Шукати мультиплеєрні ігри виявляється досить проблематично, в основному на сайтах нема фільтрів, а ще часто інформація не вірна. В дитинстві вибору не сильно було, то й не знаю тих назв. Доводиться перебирати десь на фандомі і блогах, у вікіпедії виявилось далеко не все, особливо що стосується хаків та того що виходило лише в Японії.

Last edited:

Users who are viewing this thread

Connect with us

Latest Threads

Anime/manga villains

Who is the one villain you hate the most? Or the most annoying for you?
For me it's Shigaraki...
Read more

What is the power difference between a Gameboy Classic and a Color?

I feel that it was barely that different unless you check late gen (aka 2000-2001) games that...
Read more

I.Q.: Intelligent Qube

1738753788503.jpeg

Aka Kurushi in Europe (for some reasons Japan has an english name while Europe got...
Read more

Miss Hokusai 2015

The series is set in the Edo period and covers the careers of the painter Tetsuzo...
Read more

Mushishi 2005

Mushi Master Ginko travels from place to place investigating occurrences that could...
Read more

Online statistics

Members online
106
Guests online
229
Total visitors
335

Forum statistics

Threads
3,382
Members