فارسی!

happymasksalesman

Happy to do business
Level 4
Reaction score
726
سلام! اولین ترد زبان فارسی!خب اگه سوالی دارید یا مشکلی که گفتنش به انگلیسی سخته بیاید اینجا بپرسید تا جواب بدم. به هر حال قبل از شروع کردن بزارید همین الان بگم که به قوانین اینجا احترام بزارید و لطفا احترام خود را نگه دارید و گرنه چیز میشید(من باز وارد این مبحث مجهولات شدم)
به هر حال بزارید شروع کنیم
پیوست:
@Disney23
تو پی اس پی داری؟ الله اکبر دادا چرا می خوای اکارینا اف تایم را روی پی اس پی بازی کنی آخه؟ با پنتیوم ۴ هم میشه. بگرد دنبال یه شبیه ساز واسه پی اس پی،پیدا کردن پورتش سخته.

Last edited:
سلام به همه رفقا ، من امیدم ۳۵ سالمه
من گیم رو از نسل ۵ و با پی اس ۱ شروع کردم و بعدش تا نسل ۸ هم پیش رفتم و دیگه اوایل نسل ۹ به دلایل زیادی ( مسائل مالی ، بالا رفتن سن ، مشغله ، نبودن بازی های تک نفره مثل قدیم ،
مسائل ووک و ...)نتونستم بازی های جدید رو امتحان کنم
چند سالی به دور از بازی بودم و الان چند ماهی هست دوباره برگشتم منتهی چون فقط پی اس پی در دسترس دارم مشغول مرور خاطرات بازی های قدیمی بودم که با رترو گیم تاک آشنا شدم و دیدم چقدر بازی های ناب قدیمی مثل تمام بازی های ای بوت پی اس ۱ و تمام بازی های نایاب پی اس پی رو گذاشته ، این بود که شروع کردم به مرور بازی های قدیمی و چنان لذتی بهم داد این کار که باور نمی کردم دوباره به گیم علاقه مند بشم
الانم به همراه دوست خوبم
happymasksalesman
اینجا هستیم و آماده برای بحث های رترو گیمی توپ
از آشنایی با همتون خوشبختم

پی اس پی بازی پس بگو.
به هر حال بنده نقاب فروش شادم،از غم ها آزادم🤣 به هر حال اینجا خیلی از بازی های خوب را میتونید پیدا کنید.
برای دانلود روی ۳ تا خط بالا بزنید و برید روی
Repo
اونجا میتونید دانلود کنید.
@Disney23 :
برای پی اس پی بازی خوبی که میشناسم
Shin megami tensei(persona)
این بازی خیلی جالبه. اگه دنبال بازی خاصی هستی پی اس پی را سرچ کن توی
Advance search
پیشنهاد های خوب میاد.
پیوست:
اگه پی اس ۱ داری کلی بازی خوب میشه روش رفت. میتونی بعضی بازی هاش را آنلاین یا چند نفره هم بری.
از دیدن شما بسیار خرسندیم😁
Post automatically merged:

(*me seeing other people here*)
Oh hello👋 👋

Last edited:
دمت گرم ، آره اون بخش رو دیدم خیلی عالیه
پرسونا۳ رو که دو بار تمام کردم
بشدت عالی و اعتیاد آور بود
حالا پرسونا ۲ رو میخوام استارت بزنم چند وقت دیگه ببینم‌چطوره
آره فعلا با پی اس پی ام ، اونم شبا قبل خواب یکی دو ساعتی وقت می کنم بازی کنم وگرنه مابقی روز رو گرفتارم اکثرا

188021.png187064.png192313.jpgMV5BNTA3OWRhNjktZTQwZi00ZDJjLTg2ZTAtNjVlZTJjMDcxMTBjXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg153590.jpgcrisis core.pngwp13911711-metal-slug-x-wallpapers.jpgwp7145370-final-fantasy-type-0-wallpapers.jpgwp9153515-fateextra-wallpapers.jpgwp7197923-dante-inferno-wallpapers.jpgncvFvox-blazblue-wallpapers.jpgwp2972398-dissidia-wallpaper.jpgwp8743409-aya-brea-wallpapers.jpgpgWhDqt-resident-evil-2-wallpapers.jpgYTu1gF8-final-fantasy-3-wallpaper.jpg

چندتا از بازی هایی که عاشقشونم و رو پی اس پی بازی می کنم
البته تعدادشون زیاده و اینا فقط چند تاشونن

یه آرزوی محال هم دارم و اینه که دویل می کرای ۱ و بایونتا ۱ روی پی اس پی پورت می شد که البته صد در صد محاله و هیچوقت اتفاق نمیوفته

محال در دنیا پورت وجود نداره به شرطی که پی اس پی بکشه.
به هر حال من تابستان میشنم سراغ رام هک و اینا. خودم سعی دارم بعضی گیم ها را پورت کنم.

محال در دنیا پورت وجود نداره به شرطی که پی اس پی بکشه.
به هر حال من تابستان میشنم سراغ رام هک و اینا. خودم سعی دارم بعضی گیم ها را پورت کنم.
ببین یعنی اگه بشه یه سری از بازی های پی اس ۲ رو پورت کنی روی پی اس پی محشره
مثل دویل ۱ و ۲ و ۳
یا رزیدنت ۴
تو دنیا مثل بمب می ترکونه این کار

مثلا دویل می کرای ۱ بنظرم گرافیکش در حدی هست که بشه روی پی اس پی اجراش کرد
Post automatically merged:

*من وسط کلاس د حال فشار خوردن از دست استاد*
کار نشد نداره.
من زمانی که دانشجو بودم ، پی اس پی رو می‌بردم سر کلاس و همونجا بود که متال گیر سالید سفیر صلح رو تموم کردم

.خدا یا گیر ادم های پیگیر نندازه مارا
یک ساعته دارن مثل چی رو اعصاب من میرن این جماعت تو کلاس.

Last edited:

Users who are viewing this thread

Connect with us

Featured Video

Gintama Rumble (VITA)

Latest Threads

Reasons for playing retro games

Hello all, thought I'd TRY and start a discussion so here we go...

Interested to know what...
Read more

Parasite eve 2 is it GOOD?

After completing PE1 the natural order of things is to play the next PE2 impressed by the mixing...
Read more

"Champions" of preservation GOG wont promote the STOP KILLING GAME campaign...

Hey there! If you are interested by videogame preservation and consumer rights in general you...
Read more

Games for Pentium 2

i have Pentium 2 350mhz - 128mb - SIS 620 in windows xp sp3, but is hard to find compatible...
Read more

Online statistics

Members online
185
Guests online
230
Total visitors
415

Forum statistics

Threads
7,251
Members